Fietsen voor een ambulance

Bewegen voor een fietsambulance – Oefenen, diner en veiling. Op zaterdag 29 april gaan we samen trainen, dineren en naar de veiling en iedereen mag mee en dat alles om zoveel mogelijk fietsambulances voor Malawi te kunnen bekostigen. Allemaal georganiseerd door de protestantse gemeente Beilen.

Kom en doe mee op zaterdag 29 april in Beilen (Drenthe)

Wandelen en Fietsen: vanaf 13.30 uur vertrekken we vanaf Het Valkenhof om te gaan wandelen (± 8 km) en fietsen (± 70 km) in de omgeving van Gieten. Voor de mensen die op 10 juni gaan wandelen en fietsen in Tecklenburg een mooie oefening.
Ga je niet mee naar Tecklenburg, ook dan ben je zeker van harte uitgenodigd om mee te wandelen of fietsen. 
Om 17.30 uur ben je van harte welkom bij het
3-gangen diner: vanaf 17.00 uur is er inloop voor een heerlijk 3-gangen diner. Hieraan zijn geen kosten verbonden, maar we hopen uiteraard wel op een gift van onze gasten.
Voor het diner is opgeven nodig, zodat we weten op hoeveel gasten we mogen rekenen.
Veiling: Tijdens de maaltijd beginnen we langzaamaan met de veiling. We hebben al een aantal mooie kavels binnengekregen, zoals schilderijen, een wijnproeverij, dinertjes, boerderijpakketten.
Heb je nog een mooie kavel in te brengen voor de veiling? Laat het ons even weten.

En dit allemaal op één dag, namelijk zaterdag 29 april!!
Wil je meedoen of wil je eerst nog wat meer informatie, mail dan naar fietsloop4fietsambulance@pgbeilen.nl of bel naar Hennie Hunse via 06-48820171.

#fietsambulance#beilen#transport4transport#partin#malawi

Reacties zijn gesloten.