Biercantus studenten leidt tot donatie fietsambulance.

Op donderdagavond 29 maart kwam menig lid van studentenvereniging C.S. Veritas bij elkaar om geld in te zamelen voor een ambulancefiets in Malawi. C.S. Veritas mag zich met haar 1600 leden de grootste studentenvereniging van Utrecht noemen. De vereniging kent verschillende verbanden, waaronder vele commissies.

In aanraking met transport4transport

Wij zijn Stichting Lamento, een van de commissies die C.S. Veritas rijk is. Lamento is een commissie van actieve leden die door middel van het organiseren van verschillende activiteiten geld ophaalt voor goede doelen. Het gaat hier om kleinschalige, duurzame en humanitaire ontwikkelingsprojecten die gesteund kunnen worden met kleine donaties. Zodoende kwamen wij in aanraking met transport4transport.

Geld inzamelen voor ambulancefiets

Om geld in te zamelen voor een ambulancefiets in Malawi hebben wij de enige echte Lamento biercantus georganiseerd. Een biercantus is een studentikoos gebruik, waarbij verschillende liederen worden gezongen en menig biertje wordt gedronken. Om mee te doen aan de biercantus betaalt iedere bezoeker een bepaald toegangsprijs.

Donatie van 333,02 euro

Voor dit bedrag krijgt de bezoeker een bierpul, die steeds wordt bijgevuld met bier. Met het organiseren van de biercantus hebben wij een bedrag van 333,02 euro kunnen ophalen. Dit bedrag kan worden aangevuld met de maandelijkse donaties die wij ontvangen. Zodoende hebben wij de mogelijkheid om een ambulancefiets te sponsoren!
Voor meer informatie over de commissie en onze leden, verwijzen wij u naar onze website: http://www.lamento.nl en facebookpagina: http://www.facebook.com/LamentoVeritas

Transport4transport zal er voor zorgen dat de ambulance op de juiste plek komt!

Reacties zijn gesloten.